Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε;

Το AtomicVape.gr ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ηλεκτρονικό τσιγάρο στα τέλη του 2015 .

Όντας πρώην καπνιστές για πολλά χρόνια αναγνωρίσαμε την ευεργετική επιρροή του ατμίσματος στις καθημερινές μας συνήθειες και την ευκολία με την οποία μας απομάκρυνε από το κανονικό τσιγάρο. Στη συνέχεια καταφέραμε να κάνουμε ατμιστές αρκετούς συγγενείς και φίλους που ήταν και αυτοί χρόνια καπνιστές και αυτό μας έδωσε μεγάλη χαρά και σιγουριά για τα προϊόντα ατμίσματος!

...Έτσι παρουσιάστηκε μπροστά μας μια επιχειρηματική ευκαιρία με θετικές κοινωνικές προεκτάσεις και χωρίς πολύ σκέψη ξεκινήσαμε ένα νέο "ταξίδι" που ο δρόμος του ξεπροβάλει σιγά-σιγά μέσα από ατμό! Πολύ ατμό!!!  

Δημιουργώντας το e-shop μας επικοινωνήσαμε με κατασκευαστές και προμηθευτές από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο και προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε προς διάθεση μια ποικιλία προϊόντων λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπ'όψιν μας τις ανάγκες που είχαμε εμείς οι ίδιοι ως απλοί ατμιστές αλλά και πολλά άλλα προϊόντα που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα ατμιστικών προφίλ... Από τον αρχάριο ατμιστή, τον χομπίστα vaper μέχρι και τον πολύ προχωρημένο cloud ή/και flavour chaser.

Ξεκινήσαμε λοιπόν νέες συνεργασίες και σε κάποιες περιπτώσεις γίναμε και αποκλειστικοί διανομείς για κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής προϊόντων ατμίσματος και αναλωσίμων.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε και να καλύψουμε τις προσωπικές σας ατμιστικές ανάγκες και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε διαδικτυακά μέσω του www.atomicvape.gr και τηλεφωνικά στο 211.8000.836. Ίσως σύντομα και από κοντά στο πρώτο μας φυσικό κατάστημα!

Ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι από την ποιότητα των προϊόντων μας και από τις ανταγωνιστικές τιμές που μπορέσαμε να διασφαλίσουμε με πολύ κόπο και προσωπικές επαφές. 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο AtomicVape.gr και σας ευχόμαστε καλά ατμίσματα!   "Vape On"